Dag 4
14 mei 2015 - Sedona, Arizona, Verenigde Staten
Hallo allemaal,
We zijn vandaag in Sedona.
We hebben er een relaxt dagje van gemaakt, gisteren is ons toch niet in de koude kleren gaan zitten. 425 mijl en je dan ook nog eens de pleuris zoeken naar de camping, bah.
Vanmorgen om 9.30 uur gaan rijden, we waren om 7.00 al wakker.Even een breakfast burrito eten bij de KOA campkitchen, vers en genoeg voor de rest van de dag.
Het weer slaat om en wordt slecht, erg slecht en we gaan vandaag bekijken of we morgen wel naar Williams en Grand Canyon gaan. We zien wel.
Sedona staat bekend om de rode rotsen en zeer groene natuur. Vanmorgen zijn we naar Sliderock state park gegaan, in de zomer mega druk met mensen die verkoeling zoeken, nu heerlijk rustig en erg mooi.
Daarna zijn we naar Red rock statepark gegaan om een wandeling van ongeveer 2 uur door de prachtige natuur te lopen. Daarna zijn we naar onze camping gereden om echt lekker te chilllen en relaxen, zoals gezegd, we zijn nog best wel moe van gisteren.
We trakteren ons vanavond op een leuk en aangeraden Mexicaans restaurant in town. We kunnen lopend er naartoe, de schitterende camping ligt echt op, zelfs voor amerikanen, op loopafstand van onze camping.
En ja, de amerikanen zijn nog altijd moddervet, doen alles met de auto en zijn ontzettende zoetekauwen, we hebben gisteren serieus iemand suiker in zijn oversised Coke zien doen, onvoorstelbaar.
Nah, See "yall later..