Dag 14
3 juni 2017 - Clearwater, Canada
Hi there,
Vandaag was het watervaldag. 4 stuks in totaal, waarvan 1 met een behoorlijk steile klim in totaal bijna 2 uur durende wandeling. Enorm veel muggen en hele grote muggen, ook de muggenbulten bij Belinda zijn enorm! Wat een natuur geweld, wat heeft water een kracht, onvoorstelbaar. Als de Wifi verbinding wat optimaler is dan laden we wel wat filmpjes op. De laatste van de 4 watervallen viel met 141 meter naar beneden, het schijnt dat deze hoger is dan de Niagara falls. Indrukwekkend al met al.
En indrukwekkend was ook de zwarte beer die we hebben gezien aan de kant van de weg.Onze tweede beer nog maar.Iedereen die we spreken hebben er al veel gezien, waaronder ook Grizzly beren. De dag afgesloten met een bezoek aan Hop'n Hog restaurant. Belinda had deze al gegoogled thuis: jawel een BBQ restaurant. Blijkt ie ook nog aan de overkant van onze camping te zitten. Ideaal, 3 minuutjes lopen. We hebben de meal platter genomen: heeeeeeerlijkkkkkkk!!!!!!!!Alle specialiteiten van het huis, alles even lekker en veel. Zie foto's. Nu nog even buiten zitten met de firepit aan, leuke afsluiting van de dag.
Morgen een lange reisdag naar Whistler. Als het goed is hebben we daar Wifi. Ruim 525 kilometer, op tijd opstaan dus en we laten weer snel wat van ons horen.
Bye Bye, E & B

Klinkt goed!!!!!! lijkt me geweldig om daar rond re rijden! Mocht Belinda wel binnenkomen met die rare bulten ??
Schrikt in ieder geval de beren af!!!!!
Geniet er nog van!!!!!! Hilde.